3–1 mot Tjörn innebär första segern för Orust 2

Orust 2 har till slut spräckt sin nolla i segerkolumnen i division 3 Bohuslän/Dalsland dam i fotboll, efter nio spelade matcher. Säsongens första seger kom på bortaplan mot Tjörn, en match som Orust 2 vann med 3–1 (0–0).

ANNONS
|
Tjörn förlorade mot Orust 2

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Linda Nilsson till och gav Orust 2 ledningen.

I 71:a minuten ökade Julia Eriksson ledningen.

I den 72:a minuten ökade Julia Eriksson ledningen.

Reduceringen till 1–3 kom i slutminuterna, med en minut kvar att spela, när Nicolina Carrwik gjorde mål för Tjörn. Mer än så blev det dock inte för Tjörn.

Orust 2:s nya tabellposition är åttonde plats, medan Tjörn är på elfte och sista plats.

Nästa motstånd för Tjörn är Rössö U. Lagen möts torsdag 30 september 19.00 på Sparbanksvallen. Orust 2 tar sig an Ljungskile 2 hemma söndag 10 oktober 14.45.