Stenungsunds anfallare Gustav Kjellström fortsätter att ösa in mål för sitt lag. Hemma mot IFK Tidaholm gjorde han sitt åttonde och nionde mål för säsongen i sin åttonde match. Sif vann matchen hemma mot IFK Tidaholm med 4–0. Bild: Pontus Soderman

Stenungsunds tidiga mål knäckte Tidaholm

Ett lag i mitten av tabellen – Stenungsunds IF – mot ett lag som bara tagit en ynka poäng på nio spelade matcher – IFK Tidaholm. Det kunde bara sluta på ett sätt. Och det gjorde det också.

ANNONS
|

Sif tappade i den föregående seriematchen i helgen hemma mot nykomlingen Yxhullt aningen snöpligt 2–2 till förlust med 2–3.

I onsdagskvällens hemmafajt mot kamratgänget skulle inget gå fel, i synnerhet som tabelljumbon på sina nio matcher bara gjort fem mål och släppt in hela 30 baljor vilket är överlägset flest av alla.

Redan efter tio minuter ledde Sif med 2–0 efter mål av Jesper Widenbäck (minut 6) och Gustav Kjellström (dito 10) – den senares balja var hans åttonde på lika många matcher.

Kjellström utökade sin målskörd till nio när han gjorde 3–0 strax innan pausvilan. ”Gurra” är nu tvåa i skytteligan i division 2 norra Götaland.

ANNONS

En kvart in på den andra halvleken nickade Lukas Lindholm Corner in 4–0. Han var en av tre spelare som byttes in i matchminut 54.

Ingen rast och ingen ro för Sif; redan på söndag tar de sig an Gauthiod på bortaplan.