Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Försöker ni medvetet vilseleda någon, Gert och Cyril?

Totalt genomskinligt försöker man bluffa i tafatta försök att flytta fokus från sina egna kärleksinviter till de som man tidigare lovat väljarna att göra allt för att avsätta, skriver Benny Andersson (S)

Svar på insändaren Lek- och parningsperioden har börjat på Tjörn.

Som man känner sig själv känner man andra är ett gammalt ordspråk. Sällan har det väl träffat mer rätt än i den politiskt borgerliga ”Nya tid” som nu visas upp med alla sina nya uttryck. Ungefär som i sagan ”Kejsarens nya kläder”.

Totalt genomskinligt försöker man bluffa i tafatta försök att flytta fokus från sina egna kärleksinviter till de som man tidigare lovat väljarna att göra allt för att avsätta. Nu cirklar man i kärlekskranka piruetter runt makten i hopp om att tas in i värmen.

Man röstar gärna ihop med övriga borgerliga partier bort vänsterpartiets viktiga motion om att möjliggöra och underlätta för tillkomsten av hyresrätter på Tjörn, samtidigt som man gör en stor affär av att vi verkar för att öka allmänhetens insyn på bekostnad av att inte arvodera in fler politiker i nämnder.

Jag förstår varför ni gör det, men att försöka dölja debatten genom att påstå att S ”leker” med SD...

Gert och Cyril, ni två är nog de enda Tjörnbor som tror att det skulle finnas någon vilja till samarbete mellan oss, så plumpt. För det kan väl inte vara så att ni medvetet försöker vilseleda någon...

Heder åt de tre andra Tjörnpartister som står utanför era misskrediteringar.

Benny Andersson (S)