Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Korvören täcker inte S skolpolitik

Sossarna på Tjörn tycks ha tappat greppet, anser Tjörnpartiets Gert Kjellberg med anledning av Socialdemokraternas nya budgetförslag för skolan.

Svar på insändaren Fem miljoner kronor till skolan redan i höst.

Sossarna på Tjörn tycks ha tappat greppet med verkligheten då partiet den 3 juni ville att kommunstyrelsen skulle anta deras budget som de inte ens ville visa för kommunstyrelsens ledamöter. Miljöpartiet, som är lika vimsiga, sa att en MP-budget var klar också.

Ingen av partierna kunde visa upp sina budgetförslag vid sammanträdet men ändå ville de att kommunstyrelsen skulle besluta om ett budgetalternativ som fullmäktige skulle anta två veckor senare.

Sossarna och MP kan lika gärna skicka flaskpost eftersom de inte vill lägga fram sina budgetförslag för kommunstyrelsen.

Självfallet röstar aldrig Tjörnpartiet för att anta en budget som skall påverka hela kommunens ekonomi för hela 2022 utan att vi ens sett budgetförslag.

Sossarna tycks tro att kommunen kan gå till beslut på osynligt bläck. Dessutom för de en totalt skogstokig skolpolitik utan kontroll på kostnader, då räcker inte ens 5 miljoner kronor per år som Rosalie Sanyang påstår att kommunstyrelsen beslutat att ge till skolan.

Något som är glasklart är att sossarna inte kan hantera politiska beslut. Att skriva felaktiga insändare för att lura väljare i fråga om pengar till skolan är verkligen låg nivå.

Gert Kjellberg,

Tjörnpartiet