Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

”Vänsterpartiet på Tjörn har aldrig röstat in SD”

Det svider i hjärtat varje gång vi läser om hur en Socialdemokrat anklagar Vänsterpartiet för att vi skulle ha röstat in SD i kommunledningen. Skall inte dessa anklagelser någonsin sluta, skriver Alma Sibrian (V) i en replik till Rosalie Sanyang (S).

Svar på insändaren Varje parti måste ta ansvar för vika de nominerar.

Vi vill börja med att säga att vi inte kommer att kommentera något eventuellt svar från S, på STO-tidningens debattsida. Vi jobbar inte så.

Det svider i hjärtat varje gång vi läser om hur en socialdemokrat anklagar Vänsterpartiet för att vi skulle ha röstat in SD i kommunledningen. Skall inte dessa anklagelser någonsin sluta. Vänsterpartiet på Tjörn har aldrig röstat in SD!

Vänsterpartiet ägnar sitt partiarbete åt att förbättra för alla Tjörnbor, i stället för att sitta hemma på vår kammare och skriva lögnaktiga anklagelser mot allt och andra.

Vad gällande så kallat valtekniskt samarbete, så har Vänsterpartiet aldrig ingått i något block, utan vi utgår från våra egna politiska värderingar och inte efter vad andra partier tycker att vi skall rösta på. Vi vill jobba för – och kommer att lägga allt fokus på framåt –människors välmående i dessa svåra tider (pandemin).

Vänsterpartiet på Tjörn har inte för avsikt att lägga vår kraft på insändare och bemötande av felaktigheter och anklagelser, utan jobba aktivt för ett bättre och mer rättvist Tjörn, för alla.

Vänsterpartiet på Tjörn genom

Alma Sibrian