Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Butikspersonal söker ägare till borttappad vigselring

En guldring med ett ingraverat kvinnonamn hittades på torsdagsmorgonen av en städare på Ica Kvantum i Stenungsund. Nu söker butikspersonalen dess rättmätige ägare.

Det var strax före öppning klockan 07 på torsdagsmorgonen som en städare fann guldringen, som man i alla fall tror är en vigselring eftersom den är graverad med både namn och datum.

Butikspersonalen la därefter ut en efterlysning på sin facebooksida, där de söker ägaren till ringen. Drygt hundra personer hade tre timmar senare hjälpt till att dela efterlysningen.

Vid elva-tiden på fredagsmorgonen var delningarna uppe i närmare 250, men ingen ägare hade då ännu hört av sig till butiken.

– Nej, tyvärr inte. Men flera andra stackare som tappat sin vigselring har hört av sig i hopp om att det skulle vara just den, berättar Julia Larsson, säljledare kassa på Ica Kvantum.

Är det vanligt att ni hittar borttappade smycken och andra ägodelar i butiken?

– Inte just vigselringar. Men det händer ju att vi hittar till exempel hemnycklar, olika legitimationer och glasögon som vi då också tar hand om. Men lyckas vi inte få tag på ägaren så brukar vi lämna in sakerna till polisen, vilket vi också kommer att göra med ringen.

Den borttappade vigselringen som engagerat många stenungsundsbor återfås mot beskrivning av vilket namn och datum som står ingraverat i den.

Tips kan också lämnas på telefonnummer 0303-72 62 00, där man sedan uppger kontor när man ska göra sitt tryckval.