Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Arkivfoto
Bild: Arkivfoto

Grannar larmade om inbrott i fritidshus

Polis larmades under tisdagen om ett misstänkt inbrott i ett fritidshus i Stora Höga. Sedan grannar kontaktat husägarna, som tog sig till platsen, kunde även bekräftas att det rådde stor oreda i huset där de misstänka tjuvarna farit fram.

Det var under tisdagseftermiddagen grannarna till husägarna larmade både dem och polis om att man misstänkte att det varit objudna gäster på besök i fritidshuset.

– När ägarna sedan själva tagit sig till huset kunde de också konstatera att det rådde stor oreda på plats och att man genomsökt bostaden efter att ha tagit sig in genom ett uppbrutet fönster, berättar Herman Egelström, stationsbefäl vid polisen i Södra Fyrbodal.

– Tjuvarna ska enligt anmälan bland annat ha kommit över en del verktyg, men godsägarna ska nu även komma in med en mer uppdaterad lista över eventuellt stulna ägodelar, uppger han vidare.

En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats gällande händelsen, som ska ha inträffat någon gång mellan söndag kväll och tisdag eftermiddag, då inbrottet upptäcktes.