Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Arkivfoto Bild: TTELA
Arkivfoto Bild: TTELA

Singelkille blev retad – misshandlade man på busstation

När mannen från Stenungsund blev retat för att han var singel blev han arg och slog till den man som gjort honom upprörd. Nu döms han för misshandel.

Mannen är i 25-årsåldern och bor i Stenungsund. Han hade varit i Göteborg och festat med två kompisar i september förra året. När de skulle ta bussen hem till Stenungsund på natten hörde de en telefon som ringde i vänthallen.

Telefonen tillhörde en ung man som låg och sov på en bänk. Han vaknade inte och när telefonen fortsatte ringa svarade mannen från Stenungsund i den.

Det var den sovande mannens skjuts som ringde, hans flickvän. Hon var utanför och bad mannen från Stenungsund väcka honom.

Han vaknade till slut, och var då arg. Han frågade mannen från Stenungsund var hans tjej var, varför han inte hade någon tjej och sa ska sedan ha sagt att det är klart han inte hade det.

Då blev mannen från Stenungsund provocerad och slog den andre mannen med knytnäven i ansiktet. Nu döms han för misshandel, till villkorlig dom och dagsböter, 50 om 390 kronor.