Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Det blir ingen The Ark-konsert på Stenungsbaden i år heller. Bild: Pressbild/JohanTholson/Arkivfoto
Det blir ingen The Ark-konsert på Stenungsbaden i år heller. Bild: Pressbild/JohanTholson/Arkivfoto

Stenungsbaden blir utan The Ark – igen

Det sista av sex stopp på The Arks comeback-turné skulle skett på Stenungsbaden i sommar, efter att ha skjutits fram ett år. Nu flyttas konserten fram ytterligare en gång.

Håll i din biljett, uppmanar arrangören Nöjet konsert, när de än en gång tvingas meddela att glamrockbandet The Arks konsert på Stenungsbaden flyttas fram på grund av pandemin.

Planen var att göra comeback, nästan 20 år efter debuten och tio år efter att bandet, la av. Sex stopp var planerade för turnén 2020, men allt flyttades fram. Nu skjuts turnén upp ytterligare ett år, till sommaren 2022.

– Det är oerhört ledsamt att tvingas inse att den planerade reunion-turnén inte kommer att kunna genomföras i år heller. I likhet med andra i vår situation har vi beslutat att sikta på nästa sommar istället. Vi hoppas ni längtar lika mycket som vi gör och att ni följer med oss in i 2022. Var försiktiga och ta hand om varandra så länge, hälsar bandet på Nöjets sajt.

Konserten är bokad till fredag 12 augusti, 2022. Den gamla biljetten gäller för det nya datumet, så håll hårt i den. Kontakt din biljettåterförsäljare vid eventuella frågor.