Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

I söndagens Bingolotto med Lotta Engberg vann Ingbritt Strandmann från Kållekärr en Volkswagen Golf till ett värde av 299 500 kronor. Bild: Johan Carlén / Folkspel
I söndagens Bingolotto med Lotta Engberg vann Ingbritt Strandmann från Kållekärr en Volkswagen Golf till ett värde av 299 500 kronor. Bild: Johan Carlén / Folkspel

Ingbritt från Kållekärr vann bil i TV4:s Bingolotto

Det blev en minst sagt annorlunda Bingolottokväll för 74-åriga Ingbritt Strandmann från Kållekärr. Mitt i tv-programmet ringde telefonen. En stund senare kunde Ingbritt konstatera att hon var lycklig ägare till en sprillans ny bil.

– Visst är det otroligt? Jag har spelat Bingolotto i många, många år men aldrig vunnit något mer än kanske någon hundralapp någon gång, berättar Ingbritt Strandmann över telefonen dagen efter vinsten.

Det var mitt under programmet när Ingbritt Strandmann satt och spelade tvåans bingo som telefonen ringde. Det visade sig vara en person från just Bingolotto som meddelade att Ingbritt via sin lott kommit med i dragningen av utlottade vinster.

– Jag blev sedan uppkopplad mot Lotta Engberg som stod för att snurra på dubbelhjulet där vinsten stod mellan en bil och 75 000 kronor, berättar Ingbritt Strandmann.

Hon fick sedan välja mellan A, B och C och valde mittenbokstaven. Bakom denna visade sig också storvinsten finnas, en Volkswagen Golf till ett värde av 299 500 kronor.

– Jag har nog fortfarande inte riktigt hunnit smälta att det är sant, säger Ingbritt Strandmann om storvinsten, som också kan ses som en försenad födelsedagspresent.

– Jag fyllde nämligen 74 år den 4 juni, så det blev en riktigt fin försenad present, fortsätter Ingbritt som under måndagsförmiddagen också firade vinsten med ett besök hos frissan och därför inte hade tid att skicka en bild på sig själv och segerleendet.