Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

MalvaKvartetten gästar på fredag Träningskliniken i Skärhamn där de kommer att medverka och spela under två yogapass. Bild: Peter Lloyd
MalvaKvartetten gästar på fredag Träningskliniken i Skärhamn där de kommer att medverka och spela under två yogapass. Bild: Peter Lloyd

Lockar med levande stråkkvartett på yogapasset

Träningskliniken i Skärhamn lockar på fredag med levande stråkmusik när de bjuder in träningssugna till två musiksatta yogapass. MalvaKvartetten gästar då motionsanläggningen för att bjuda på finstämd kammarmusik under passen, som vid varmt och fint väder kommer att hållas utomhus.

– Det är i alla fall vår förhoppning att det ska bli så, eftersom det också innebär att vi kommer att kunna bjuda in många flera att delta, säger Lotta Nilsson, som driver Träningskliniken och arrangerar tillställningen tillsammans med Tjörns kommun.

Skulle det däremot regna och vara kyligt kommer passen att hålla inomhus, eftersom instrumenten inte tål kyla och regn. Då gäller max åtta personer per pass enligt rådande restriktioner och principen först till kvarn.

Yogapassen, som kommer att hållas klockan 12 respektive 17, kan bokas i förväg från och med i dag, måndag, genom att ringa eller mejla Träningskliniken.

Lotta Nilsson hoppas att många ska vara intresserade att komma och träna till tonerna av stråkkvartetten som består av Linnea Hällqvist och Knapp Brita Pettersson på violin, Maria Jonsson på viola och Maja Molander på cello.

– Det känns jättekul att att kunna bjuda in till detta eftersom det är något vi planerat för ända sedan oktober, men sedan fått skjuta upp om och om igen, som så många andra arrangörer av olika evenemang fått göra i dessa tider, säger Lotta Nilsson.

– Som väderleksrapporten ser ut just nu ser det också väldigt lovande ut, så vi hoppas på stor uppslutning under passen, som vi även har funderingar på att livesända så att fler kan få lyssna på kvartetten som ska vara fantastiskt duktig.